A spirituális választerápiáról (SVT)

„A tudatalatti elme bővelkedik elképzelésekben és hiedelmekben. Itt megmarad minden látvány, hang, íz, érintés, gondolat és érzés megtapasztalása. Rengeteg lenyomatot hordoz, amely lehet korlátozó, okozhat mentális, érzelmi és fizikai elakadást, illetve irányítja a fizikai test teljes működését.

Az elme tisztításának és újraprogramozásának folyamata lehetővé teszi az élet sokkal pozitívabb megélését. Segítségével mélyebben és teljesebben megtapasztalhatjuk mindazt, ami számunkra ebben az életünkben jó. Ezt az elme-test-lélek-szellem tisztítására szolgáló eljárást spirituális választerápiának nevezik. Az SVT által nemcsak a tudatalatti elmét vagyunk képesek megvizsgálni és tisztítani, hanem magát az egész lélekkrónikát is. 

center

A lélek feljegyzéseit Akasha krónikaként említik. Ez tartalmazza a lélek összes tapasztalatát az isteni terv kialakulásának pillanatától egészen a jelen pillanatig és azon túl. A jelenlegi és az összes többi élet valamennyi programozása feljegyeztetett az Akasha krónikában.

A spirituális választerápia igényes, hatékony, fájdalommentes és pontos módszer arra, hogy megváltoztassuk életünk belső és külső képét és megadja annak lehetőségét, hogy szabadabban éljük az életünket.

Az SVT mint rendszer egy inga, egy táblázatkészlet és egy egyedi kérdéssorozat használatát foglalja magában a diszharmonikus programozások vizsgálatához és tisztításához.”

Robert E. Detzler: Spirituális Választerápia – A szabadság ösvénye

center