Módszerek

Spirituális pszichológia – konzultáció

Spirituális választerápiás (SVT)  technika

Egyéni család-, és rendszerállítás

Angyali energia közvetítés

Spirituális lélekgyógyászat (SVT + Angyali energia)

 

A testi-lelki egész(ség) felelőssége – a szándék

Senki nem ehet, vagy nevethet a másik helyett és senki nem haladhat a másik helyett. Ez a testi és a lelki problémákra egyaránt igaz. A szándék a változtatásra, a fejlődésre, ami megszületik valakiben azt eredményezi, hogy az egészség léthrejöhet, ha vállaljuk annak a felelősségét, hogy nem más fogja meglépni a fejlődés lépcsőjén vezető lépéseket, hanem mi magunk.

A testi-lelki egész(ség) megvalósulása – a lehetőség megteremtése

Amit én azokért tudok tenni, akik engem választanak, az az, hogy tudásom legjavával jelen vagyok, kísérem a belső folyamatokat. Választási lehetőségeket mutatok az úton, amely a fejlődés felé vezet. Elfogadással türelemmel, szeretettel, határozottsággal kísérem a hozzám fordulókat.

A választható lehetőségek – egy folyamat lehetséges felépítése:

Egy alkalom is sokat tud segíteni, de ha rendszerben gondolkozunk, akkor sokkal hatékonyabb és eredményesebb hatást érhetünk el. Ezért javasolt egy több  alkalmas folyamatban dolgozni. Ekkor tudnak azok a dolgok felszínre kerülni és kibontakozni, amelyek a tartós változáshoz vezetnek. Ez két-, háromhetente vagy akár havonta történő találkozásokat jelent, ezt mindig az adott ember dönti el, hogy milyen ütemben szeretne haladni. Egy-egy alkalom minimum másfél óra időtartamot ölel fel.

Saját felelősség a munkában

Az általam nyújtott szolgáltatás nem pszichoterápia. Tanulmányaim során nem ebbe az irányba haladtam, ezért pszichoterápiát a jelenlegi törvényi szabályozás szerint nem végzek. Mindenkinek saját felelőssége, hogy a problémái megoldásában, illetve az önismereti munkája során milyen  módszereket és milyen segítőt választ.