BioenergetikaA bioenergetika körébe tartozó diagnosztikai és terápiás eljárások során gyógyító és páciens között nem jön létre közvetlen fizikai kontaktus. Ennek ellenére a gyógyító gyakran úgy „érzi”, hogy a páciens testét is, és a saját testét is láthatatlan erőtér, egyfajta „biomező” hatja át, és veszi körül, és ezen mezők kölcsönhatása révén alakul ki a gyógyító hatás, amely elősegíti, hogy a belső regulációs zavartól szenvedő szervezetében visszaálljon az életműködések szabályozásának normális állapota, és a szervezete képes legyen optimálisan hasznosítani a saját energiáit. A bioenergetikus a kliens aurájában, finomanyagi testeiben, a csakrarendszerében, valamint a szervezetet behálózó meridián rendszerben dolgozik a tanult technikák alkalmazásával az univerzális energia segítségével. A bioenergetikusnak a diagnosztizáláshoz és a kezeléshez eszközt nem szükséges használnia, elegendő a saját keze. Az életmódról, táplálkozásról és külső környezeti tényezőkről felvett részletes anamnézis mellett a testalkat tipológia és a személyiség fontos jeleinek összefüggései (az érzelmek feldolgozása és a kognitív funkciók feltérképezése) segítik a bioenergetikust a diagnosztizálás és a sikeres kezelés kivitelezésben.

Alkalmazott energetikai módszerek:

REIKI és AROLO

A Reiki és az AROLO  intelligens, isteni eredetű energia, amit testi és lelki harmonizálásra, ezáltal egészségünk megőrzésére és testünk regeneráló folyamatainak megerősítésére használhatunk.

A Reiki rendszeres alkalmazása könnyebbé teheti mindennapi életünket. Az alkalmazott auraharmonizáló és csakratisztító, valamint energetizáló kezelésnek köszönhetően ellenállóbbá válunk a stresszel és a mindennapi kihívásokkal szemben. A Reiki segítségével önmagunkkal és másokkal való kapcsolatunk is harmonikusabb, szeretetteljesebb lesz.

Emellett az AROLO egy átfogó filozófiai rendszer, ami magában foglal minden létező természeti törvényt és az azokban rejlő lehetőségeket. A belső harmónia kialakításához az AROLO egyedi módszere különböző szimbólumok használatával lehetővé teszi a belső diszharmónia okának felismerését, és megszüntetését. Felismerhetővé válnak a karmikus tanulófolyamatok, és elősegíthető ezek gyorsabb, könnyebb befejezése, ezzel támogatva spirituális fejlődésünket.

 

Aktív Szellemi Módszer (Aktive Geistmethode – AGM)

Az AGM  egy hatékony egészségmegőrzést támogató módszer. F. E. Eckard Strohm több mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki ezt az energetikai módszert, melynek alkalmazása során az elménket, a szellemünket használva biztosítjuk a harmonikus, egészséges állapotot, ezzel erősítve a test regeneráló folyamatait.

Kristálygyógyászat-Kristályprogramozás

A szervezet betegségei energiahiány vagy néha többlet formájában jelentkeznek. A kristályok az energiakiegyenlítődést segítik, így támogatva a szervezet öngyógyító folyamatait.