Kérdezz – Felelek

Mitől hatékony a spirituális lélekgyógyászat?

A spirituális lélekgyógyászat a lélekhez kapcsolódó energiákat, a lelket akadályozó, blokkoló hatásokat tisztítja és gyógyítja. A tisztítás/kezelés után az ember szabadabbnak, élettel telibbnek, energikusnak, nyugodtnak érzi magát. Olyan, mint amikor megtalálja a saját középpontját.

 

Mit jelent a lélek tisztítása?

A lélek tisztítása a spirituális választerápia (SVT) technikával történik. Egy táblázatrendszer és egy inga segítségével dolgozom. Felső Énem és a kliens Felső Énje segít, hogy nagyobb rálátásunk legyen mindenre. A munka során nem elméből, egóból dolgozom, hanem fentről vezetve vagyok.

 

 

Nekem is van Felső Énem?

Mindenkinek van, ahogy mindenki mögött ott állnak azok az égi segítők, akiknek az a feladatuk, hogy támogassanak minket a földi életünk során. Ha Felső Énünkkel és az előbb említett segítőinkkel a kapcsolatunk rendezve van, akkor az életünk sokkal gördülékenyebben működik.

 

Mit jelent a lélekgyógyászat?

A lélek az egyes életei során tapasztalatokat szerez, ezeket gyakran sérülésekként éli meg. Ezeket a sérüléseket tudjuk begyógyítani a már nem aktuálisan futó programok lezárásával és az égiektől (pl. angyalok, forrás energiája, stb.) jövő gyógyítás közvetítésével. A tisztítás során fogékonnyá válik a lélek arra, hogy képes legyen befogadni a gyógyítást.

 

Ténylegesen történik valamiféle gyógyítás?

A gyógyítás olyan értelemben érthető, hogy a lélek megszabadul azoktól az őt visszatartó, már nem aktuális energiáktól, érzelmektől, amelyek miatt nem tudott továbblépni. Ez a hétköznapi életben abban nyilvánul meg, amikor pl. tudom, hogy meg kellene tennem valamit, de valami miatt nem sikerül. Egy-egy kezelés után ezek a dolgok észrevétlenül rendeződnek.

 

Miért hasznos az egyéni családállítás?

A klasszikus pszichológia a jelen életet vizsgálja. A családállítás megbízhatóan hét generációig tud visszamenni. Az ebben az időintervallumban lévő kötéseket, sorsösszefonódásokat lehet oldani a módszerrel. Nagyon hasznos pl. női/férfi sorokat kitisztítani annak érdekében, hogy a mi gyermekünknek már ne kelljen azokat a terheket cipelnie, mint a felmenőknek.

A legfontosabb azonban, hogy én, mint egyén rendben legyek azzal, ahonnan származok, legyen az bármilyen is. Elfogadni a szüleimet, elfogadni a létezésemet. Mert csak így tudok teljes életet élni. Ebben segít az egyéni családállítás.

 

Hogyan történik az egyéni családállítás?

Kétféleképpen történhet. Mindig egyéni szempontok alapján döntünk.

Az egyik, hogy egy teljes alkalmat szentelünk erre. Ekkor színes papírlapokat helyezünk a padlóra és ráállunk. Így az adott család energetikai terébe kerülve tudjuk használni azokat az információkat, amelyek lélekszinten adottak. Az egyes papírlapok a családtagokat jelenítik meg.

A másik lehetőség, hogy a kliens lehunyja a szemét és vezetett imagináció segítségével rendezzük lelki szinten azokat a problémákat, amelyek nehézséget okoztak eddig. Ebben az esetben csak egy kis részét teszi ki az egész kezelésnek.

 

Mi a spirituális választerápia (SVT)?

Egy kb. 60 oldalas táblázatrendszer segítségével Felső Énnek eldöntendő kérdéseket teszek fel. Az inga segítségével megkapom az igen-nem válaszokat és egy körkörös mozgással megtörténik a tisztítás. Ezzel a lélekfeljegyzések (Akasha Krónika) is tisztulnak. Kapcsolatba kerülünk az égi segítőinkkel, spirituális bizottságainkkal, gyökéréletek és a hozzájuk kapcsolódó programok, energiák tisztulnak ki és záródnak le. Mindezek következtében egyfajta összeszedettség, belső béke jelenik meg a mindennapokban.

 

Mit jelent, hogy spirituális?

A munka során előfordulnak olyan speciális kifejezések, amelyeket a mindennapjainkban nem használunk, mint pl. entitások, testetlenek, diszharmonikus energia, teremtés előtti programok, párhuzamos univerzumok, előző életek, elkövetkezendő életek, bardó, lélektudatossági szintek, stb.

Nem csak ez az egy életünk van. De az biztos, hogy itt és most jelen tudatunkkal ezt az egy életünket éljük. Sokszor azonban a jelen életben megjelenő kérdéseinkre nem kapjuk meg a válaszokat. A problémáink megoldások nélkül maradnak. Mert nagyon valószínű, hogy az ok nem ebben az életben keletkezett. Ahhoz, hogy orvosolni tudjuk az adott gondot, pont ahhoz az élethez, pont ahhoz a helyzethez, pont azokhoz az emberi kapcsolódásokhoz kell visszatalálnunk, ahol az kialakult. Ez egy gyökérélet. Ha ezt megtaláljuk és tisztítjuk, akkor az összes ez után következő, innentől ismétlődő helyzet is kitisztul és a probléma megszűnik. Hiszen nem kell úja és újra felhívnia a figyelmet arra, ami egyszer volt és javításra várt.

 

Hű, ez egy kicsit misztikus…

Tegyük fel, minden egy időben történik. Ami tisztul, az tisztul az idő, a tér és létezésem minden aspektusában. Rengeteg életútlehetőség közül választhatunk. Tapasztalni jöttünk erre a bolygóra. Ha nem kell újra és újra a nehézségekkel küzdenünk, foglalkozhatunk azzal, ami ténylegesen az életfeladatunk és törekedhetünk a legfőbb jó felé.

 

Hogyan gyógyul a lélek?

A diszharmonikus energiák, programok tisztítása következtében egyre inkább képes lesz a forrás energiájának, a szeretet befogadására.

 

Miért fontos, hogy a lélekkel foglalkozzunk?

Ahogy bent, úgy kint. Ahogy fent, úgy lent.

Mindent a lélek határoz meg. A testünket, a szellemünket, a környezetünket, a párkapcsolatunkat, a munkánkat, a szabadidős tevékenységeinket, azt, hogy mit szeretünk és hogy mit nem, az egész életünket.

Amikor testi tüneteink vannak, a lélek magára irányítja a figyelmet, hogy valami nincs rendben. Ekkor a testünk sem működik tökéletesen, pedig az emberi test, maga a csoda. Amint rendezzünk a lelki dolgainkat, a testi dolgaink is rendeződni fognak. A lélekgyógyászat során sokszor betegségekből indulunk ki, amint tisztítjuk a lelket, a betegség illúziója is halványodni látszik.

Nyilvánvaló, hogy ahhoz, hogy testi-lelki-szellemi harmóniában éljünk, mindhárom aspektusra figyelnünk kell.

 

Hogy néz ki egy találkozó?

Asztalnál ülve beszélgetünk, közben folyik a tisztítás.

 

Mennyi ideig tart egy alkalom?

90-120 perc, de pontosan előre nem lehet megmondani.

 

Már az első alkalom után érezhető számottevő változás?

Igen, sokkal békésebb állapotba kerül az ember már az első kezelés után. A folyamatot úgy lehet elképzelni, mint amikor a hagyma egyes rétegeit leszedjük egymásról. Az első alkalommal lekerül az első réteg, a második alkalommal a második és így tovább. Hasonlóan a hagymához a lélek is így könnyebbül meg alkalomról alkalomra és lesz egyre szabadabb.

 

 

Mi van akkor, ha alapvetően nem velem, hanem a környezetemben levő emberekkel van gond?

Ha bennem béke és rend van, akkor mindegy kivel élek együtt, elfogadom és rendben van. Az hogy az egyes helyzetekben hogyan reagálok, a lélektudatossági szintemtől függ, amit én magam tudok szabályozni azzal, hogy az örömre, szépségre, magasabb rezgésszintre fókuszálok. Ugyanúgy, ahogy én magam szabom meg a saját határaimat.

A velünk együtt élő emberek tükröt tartanak elénk. Lehet, hogy az a legbosszantóbb tulajdonság, amit a másikban nem tudunk elviselni, fejlődésre sarkal minket. Lehet, hogy egy olyan helyzetre hívja fel a figyelmünket, amit már elengedhetünk vagy éppen meg kell oldanunk. Az biztos, hogy azok az emberek, akikkel életünk során találkozunk, nem véletlenül vannak mellettünk.

 

Hinnem kell az angyalok létezésében?

Nem kell hinni bennük, ők akkor is ott vannak mellettünk és segítenek nekünk, csak kérnünk kell őket. Az angyali érintés mindenkinek elérhető és jár.

 

És ha nem hiszek Istenben?

Nem gond, ez nem előfeltétele annak, hogy hatékonyan működjön a spirituális lélekgyógyászat.

Isten minden gyermekét egyformán szereti.