Munay-ki


Mi a Munay-ki?

 

A Munay-ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás. A Munay-ki azt jelenti „Szeretlek”.

Munay-ki egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására: amik származhatnak magzati korból, gyerekkorból, életünk egyéb szakaszaiból, de előző életekből is.

A Munay-ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket a múltbeli traumák hagytak hátra.

A sebek megtisztítása után, (amiket esetleg már sok életen át cipelünk) szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk.

A Munay-ki  egy kilenc rítusból álló folyamat. Megemeli a rezgésszintedet, mélyebbek lesznek a lelki kapcsolataid, könnyebben látod majd a teljes képet, mert az életet egy magasabb perspektívából fogod szemlélni. Egyre jobban azzá válsz, aki igazából vagy: a lelki önmagad, a bölcsebb, az Isteni éned. 

Életcélod világossá válik, amit követni fogsz, és örömöt hoz neked. Más nézőpontból, bölcsességből, szeretetből, békéből, harmóniából és tisztaságból kiindulva fogsz élni.

Tudni fogod, hogy ki vagy te, és szeretni is fogod önmagadat. Könnyebben zárod ki, engeded el azokat a dolgokat az életedből, amik nem működnek, nem építenek.