Munay-kiMi a Munay-ki?

A Munay-ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás. A Munay-ki azt jelenti „Szeretlek”.

Munay-ki egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására: amik származhatnak magzati korból, gyerekkorból, életünk egyéb szakaszaiból, de előző életekből is. A Munay-ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket a múltbeli traumák hagytak hátra. A sebek megtisztítása után, (amiket esetleg már sok életen át cipelünk) szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk.

Az ősi amerikaiak próféciái beszélnek egy új emberiség eljöveteléről – akik transzcendentális természetében megmutatkozik a félelem nélküliség. A Munay-ki a kód ehhez az új emberiséghez, melyek energia átvitellel jutnak el egyik embertől a másikig. 2006-ig, a Munay-ki kilenc beavatása csak az andokbeli magasrendű bölcseknek volt elérhető. Tradicionálisan, éveket kellett a beavatottaknak szent tanulással eltölteni mielőtt és miközben részt vehettek a beavatási rituálén. Az andokbeli Öregek úgy hiszik, az emberi történelem egy kritikus ponthoz érkezett, ezért kell a rítusoknak eljutni minél több emberhez. Dr. Alberto Villoldo, orvos, antropológus hozta el Nyugatra a Munay-ki rítusokat 2006-ban.

A Munay-ki  egy kilenc rítusból álló folyamat. Megemeli a rezgésszintedet, mélyebbek lesznek a lelki kapcsolataid, könnyebben látod majd a teljes képet, mert az életet egy magasabb perspektívából fogod szemlélni. Egyre jobban azzá válsz, aki igazából vagy: a lelki önmagad, a bölcsebb, az Isteni éned. Életcélod világossá válik, amit követni fogsz, és örömöt hoz neked. Más nézőpontból, bölcsességből, szeretetből, békéből, harmóniából és tisztaságból kiindulva fogsz élni. Tudni fogod, hogy ki vagy te, és szeretni is fogod önmagadat. Könnyebben zárod ki, engeded el azokat a dolgokat az életedből, amik nem működnek, nem építenek.

Érdekes összefüggést találtam a délamerikai és a magyar vonatkozások tekintetében. Gondolatébresztőnek meg kell említenem Móritz János őstörténész-kutató felfedezéseit, és ajánlom mindenki figyelmébe Golenya Ágnes könyveit.

A rítusokat hármasával adom át egy kétszemélyes folyamatban. Egy alkalom kb. 3 óra időtartam.