Rólam…

Az ember mindenekelőtt fizikai testben élő lélek, a legfontosabb ezért a lelki egészség megfelelő kialakítása és erősítése.

A megnyilvánuló testi tüneteket illetően energetikai kezelésekkel és szelíd gyógymódokkal egészítem ki a terápiát. Miután feltárul a gyökérprobléma, lehetőség van a változásra.

A következő területeket használom a kezelések során: bioenergetika, fülakupunktúra, alternatív mozgás technikák, táplálkozási tanácsadás, akupresszúrás technikák, metamorf masszázs technika, SVT, Gyógyító kód, ÉFT, Bach virágterápia, Schüssler sók, kristály- és energiagyógyászat.

Természetgyógyászati végzettségeimet tekintve fülakapunktúrás addiktológus, bioenergetikus és életmódterapeuta vagyok. Tudásom széleskörű rálátást ad a testi és lelki problémák hátterére és hatékony módszerek tárházát kínálja.

A saját életemben bekövetkezett események hatására az évek során egyre kevésbé elégedtem meg a klasszikus pszichológia és orvostudomány adta lehetőségekkel, mivel a kérdéseimre nem kaptam kielégítő válaszokat. Az érdeklődésemet a holisztika, az alternatív irányzatok és a komplementer medicina felé fordítottam.

 

Vallom, hogy a szeretet mellett az univerzális törvények adják meg az emberi élet keretét. Azok a dolgok pedig, amelyekkel életünk során találkozunk se nem jók, se nem rosszak, csupán vannak. 

Mindannyian olyan következményeket vonzunk be tetteinkkel magunknak, amelyeknek megélésére szükségünk van. Nem vagyunk azonban tehetetlen bábok, akiket a sors ide-oda rángat. 

Önismerettel, családrendszerünk feltérképezésével, hozott és teremtett belső programjaink tisztításával sokat tehetünk azért, hogy valóban tudatosan jelen tudjunk lenni saját életünkben és élvezzük azt.

Mert az élet a legnagyobb ajándék…

… és az egészség valódi kincs! 

„Nem késő még. – mondta az Angyal. – 

Akkor sem, ha most minden zavaros.

Akkor sem, ha nem vagy már olyan fiatal.

Akkor sem, ha követtél el hibákat és most félsz.

Még nem késő.”

És aztán az Angyal szemével kezdtem látni a világot.

Láttam a színeket, amelyeket megfesthetek,

A hidakat, amelyeket megépíthetek,

Álmokat, melyek beteljesedhetnek,

és ekkor világossá vált számomra:

Nem késő még.

(Ron Atchison)

Rólam mondták:

Angi nagyon sok mindenben segít évek óta, nemcsak engem kezel de a lányomat is. Rengeteg tudása van, teljesen megbízom benne, hogy mikor melyiket alkalmazza. Mindig sikerült óriási javulást és a család egész életét befolyásoló változásokat elérni. 

Ági

46 éves

Állandóan fáradt voltam és rosszkedvű. Visszatérő rossz álmok gyötörtek.  Már az első alkalom után sokkal jobban lettem. Ha problémám van, a mai napig felkeresem Angélát, mert hatékony segítséget tud nyújtani.

Judit

32 éves

Anginál mindig nyugalom van, maximum a főúton haladó mentő zaját lehet nagyon halkan hallani. Hamar megtaláltuk a közös hangot, mivel nagyon érdekesen magyaráz. Amikor „játszunk” nagyon nyitott tudok lenni vele szinte mindennel kapcsolatban.

Emma

16 éves

Természetgyógyászat, fülakupunktúra, fülakupunktúrás addiktológia, bioenergetika, energiagyógyászat, kristálygyógyászat, Bach virág terápia, spirituális pszichológia, spirituális választerápia, aktív szellemgyógyászat, REIKI, AROLO, Munay-ki, metamorf masszázs, egyéni családállítás, életmód tanácsadás, gyógyító kód, angyali energiaközvetítés, biologika, pszichogenetika, fitoterápia, Schüssler sók, meridián gyakorlatok, EFT, táplálkozási tanácsadás, Zugló, Budapest, szakember, terápia, kiemelkedő, magánrendelés, magánrendelő, szakember, terapeuta, Hellinger, Columbus utca, waldorf, kedvezmény, XIV. kerület, magánrendelő, magánrendelés, pozitív